Elektrische stapelaar

  • Erkende Yale dealer
  • Advies op maat
  • 25 jaar ervaring

Een elektrische stapelaar is cruciaal voor het verplaatsen en stapelen van goederen. Daarom kan deze machine niet ontbreken in uw magazijn. Bekijk de stapelaars in ons aanbod en kom de stapelaar kopen die het meeste geschikt is voor uw bedrijf. Vindt u de aankoop van een nieuwe heftruck nogal duur? Dan leaset u hem gewoon bij Heftruck Service Limburg!

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Bekijk ons aanbod Contact opnemen

Kies de beste elektrische stapelaar voor uw gebruik

Een elektrische stapelaar is het perfecte hulpmiddel voor het laden en lossen van pallets in uw magazijn. Met deze handige machine is het stapelen van goederen en paletten in de hoogte een eitje. Bij Heftruck Service Limburg vindt u verschillende elektrische stapelaars. U kunt bij ons dus de beste stapelaar voor uw bedrijf kopen. Of als u dat verkiest, is er ook de optie om in plaats van een stapelaar te kopen, hem te leasen.

Laat u overtuigen door de hoge kwaliteit van Yale

In ons assortiment vindt u een stapelaar van het Amerikaanse merk Yale. Yale ontwerpt en produceert al sinds de jaren 20 van de vorige eeuw heftrucks en elektrische stapelaars. Wij zijn helemaal overtuigd van hun ervaring en hoge kwaliteit en geloven dat ook u snel gaat geloven in de kwaliteiten van hun elektrische stapelaar. Hun machines zijn altijd gebruiksvriendelijk en compact. Elke elektrische stapelaar van Yale is bovendien ontwikkeld voor gebruik in een bepaalde ruimte. Zo vindt u altijd de geschikte machine voor uw organisatie. Als u een stapelaar wilt kopen in Limburg, is HSL de plek bij uitstek. U kunt ons online bereiken met vragen of bel 040 28014 04.